Wie zijn wij? Prince Pie...... Aangenaam

Wie schuilt er achter 

Prince Pie?Wij zijn Lydia en Leon van de Poll en samen hebben wij het bakkersbedrijf ‘Prince Pie’ opgericht. Ik ben begonnen in mijn carrière als bakker maar na een aantal jaren ben ik de verkoop ingerold. Het zelf bakken ging ik steeds meer missen en naar een aantal jaren ben ik weer terug gegaan naar mijn roots. Niets is mooier dan lekkere recepten ontwikkelen en van andere te horen dat het lekker is. Het hele jaar door zijn wij op zoek naar nieuwe smaakcombinaties om zo de lekkerste recepten te kunnen samenstellen. Zo zijn ook onze Chicken Pie en Mushroom Pie tot stand gekomen! Wij verkopen deze pies zelf op regionale streekmarkten, evenementen en fairs. We krijgen altijd heel veel positieve feedback van onze klanten. Ook hebben wij met deze recepten meerdere prijzen gewonnen (wij zijn officieel het ‘lekkerste product van Nederlandse bodem!’). Het leek ons geweldig om die recepten naar een hoger plan te tillen, zodat heel Nederland mee kan genieten! Vandaar dat wij nu een webshop beginnen. Wij kunnen nu 2 dagen onze Pies vers bereiden, inpakken met een koel element en bezorgen op dezelfde dag. Is dat niet super? 

Het lekkerste product van Nederlandse bodem!

Léon van de Poll gaat nu al geruime tijd door het leven als Prince Pie, onder welke naam hij iedere week vers gevulde Engelse pies produceert. Met dat product bereikte hij de finale van de Smaak van NL en dus kan het zomaar zijn dat ‘het lekkerste product van Nederlandse bodem’ uit Oene komt.

,,Het was eigenlijk een impulsieve actie om aan die wedstrijd mee te doen”, zegt Van de Poll. ,,Ik had geen benul dat het zo zou aanslaan.” De impact in het culinaire wereldje is groot, heeft hij gemerkt. ,,Maar gek genoeg is de wedstrijd onder consumenten weinig bekend.” Daar wil hij graag verandering in brengen.

Leon van Poll

Léon van de Poll
Eigenaar Prince Pie

Spelregels

De bezorgdagen zijn Woensdag en Donderdag


Wij bereiden de bestelde Pie’s ’s morgens en rond 16.00 uur krijg je een mailtje met de track and trace code en een aflevertijd met een tijd bestek van 30 minuten. Afleveren is tussen 17.00 uur en 22.00 uur gekoeld en vers.


-Je kunt minimaal 6 Pie’s bestellen. Dit in verband met de gekoelde verpakking.
-Meer dan 6 Pie’s bestellen graag, maar dan in een veelvoud van 6 stuks.
-Volgende aantal Pie’s zijn dus 12, daarna 18, etc.
-Na de bestelling worden de contactgegevens ingevuld. Alleen als je dit correct doet kunnen de Pie’s  verzonden worden.      
-Betaling kan via Ideal of Creditcard.
-Het koel-element kan her gebruikt worden.
-In de diepvries kunnen de Pie’s tot 3 maanden bewaart blijven zonder smaakverlies. Wel in een plastic zakje of bakje verpakken.
-In de koelkast kunt u ze 3 dagen bewaren.    


De bereiding: zonder bakje in een voorverwarmde oven 20 minuten op 180 graden.